Ben Ayşegül.Taze mezun endüstri mühendisiyim ve yaklaşık 3 aylık bir plaza insanıyım.24 yaşındayım ve kendimi bildim bileli yemek yemek benim için en önemli hayati fonksiyonlardan biri.Tabi bundaki en önemli sebebim kesinlikle babam diyebilirim.Evde yaptığı hamburgerde bile kırmızı soğanı pekmez ve esmer şekerle karamelize edip , ekmekleri çıtır olana kadar kızartır.Yani öyle boğazına düşkün ve öyle ilgili bilgili yemek hususunda .E bu durumda insan evde yediği yemek bu haldeyken dışarıda seçici olabiliyor ve başlıyor araştırmaya."Madem ben araştırıyorum , deniyorum , tadıyorum , tekrarlıyorum ve yine başa sarıp hayatıma aynı düzende devam ediyorum, neden paylaşmayayım ki?" dedim kendime.Ve buradayım.Hayatımda yapmaktan en keyif aldığım iki aktiviteyle burdayım ; seyahat etmek ve yemek yemek.Diyeceğim o ki ; paylaşmak çok güzel , gelsenize !
25 Haziran 2014 Çarşamba
Hellö!
Ben Ayşegül.Taze mezun endüstri mühendisiyim ve yaklaşık 3 aylık bir plaza insanıyım.24 yaşındayım ve kendimi bildim bileli yemek yemek benim için en önemli hayati fonksiyonlardan biri.Tabi bundaki en önemli sebebim kesinlikle babam diyebilirim.Evde yaptığı hamburgerde bile kırmızı soğanı pekmez ve esmer şekerle karamelize edip , ekmekleri çıtır olana kadar kızartır.Yani öyle boğazına düşkün ve öyle ilgili bilgili yemek hususunda .E bu durumda insan evde yediği yemek bu haldeyken dışarıda seçici olabiliyor ve başlıyor araştırmaya."Madem ben araştırıyorum , deniyorum , tadıyorum , tekrarlıyorum ve yine başa sarıp hayatıma aynı düzende devam ediyorum, neden paylaşmayayım ki?" dedim kendime.Ve buradayım.Hayatımda yapmaktan en keyif aldığım iki aktiviteyle burdayım ; seyahat etmek ve yemek yemek.Diyeceğim o ki ; paylaşmak çok güzel , gelsenize !
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder